View RSS Feed

Jings Crivvens Help Ma Bob, Gibby Wants the Bosses Job!

Rate this Entry
I shouldn't be doing this, I really shouldn't. But seeing as RBS has totally arsed the NHS, I have nothing to lose.

Against my better judgement, not to mention professional codes, and medical ethics, I give you an excerpt of a conversation I overheard in Middleton's last week.

[QUOTE]
See they ****in mad *****s – thaim thits loaked up in the likes eh the Royal Ed. And yon Roslin Lea? Ah ken how they feel ah really dae.

75 years man an boay standin shiverin ma bolloks off on the terracing at Easter Road, in whit dae ah hae tae show for it? Eh, whit dae ah hiv tae show for it son?

Ah’ll tell ye – a bladder that’s is secure as Bamba and Hogg cairyin an atom bomb, and absolutely nae memories whatsoever.

They tell ye it’ll aw come good one day. Whit day is that then pal, whit day is it. ‘Cos the last time ah looked it hasnae come good at aw – barrin a couple ae chances tae humiliate they monkeys fae Gorgie, an a day oot at Hampden when some baw bag selt is a pie filled wi porridge?

Anywey, yi think ye’ve finally turned the corner into acceptance, when yi get a letter through the door. “Dear Mr Gibson, please come down to Easter Road tomorrow as Mr Petrie would like tae discuss certain matters of a sensitive nature with you”.

“Whae’s this Peterson anyway”, ah sehs to Daria, ma carer. “Hope thir no expectin is tae pit in an Oscar winnin performance fer the cant”.

Silence – nae sense eh humour that’s they cants problems. Try mentionin the time ye were pished in Gdansk and see how far ye git.

Anywey, ah sais tae her. “Have a hud ma tea yet”. “Oooohooo Gibby”, she sehs, “fine ye ken that tea for three more hours is not. Now put these socks on your fingers as I need to tie your laces”.

“Tea for three more hours is not………… tea for three more hours is not ……..TEA for three more hours is NOT!!!!?? Ah sumtimes wonder whae it is has lost thir executive function. Ah mean ah mibbe talk pish, bit on the whole the words are in the right order”.

Ah considered the options: a) start greetin fir ma maw, and accept the drugs given wi good grace; b) sit in silence, until they pit is in yon hoist an wheel is through tae sit wi Mitchell and Crawford, ma two new great mates, an discuss today’s Sooty show. c) say nowt an bolt the minute her backs turned.

So here ah is, sittin in yon Petrie’s office in the new west stand. “Ah tell yi whit’s wrong wi this place son, it’s facin the pitch!”

Silence, whit the **** is it wi folk the day, two jokes, an a git as much laughs as a Jambo on the internet”.

“Thanks for coming down Mr Gibson”, says this popinjay, twirlin his mistache like he’s Lloyd fahkin George or something. I wonder if there is something you’d like to tell me?”

Jeezo, this is it, thi’ve finally come tae thir senses. Ah take it the last straw has tae hav been yon Hughes, talkin like some kindae big shot, when any cant kin see he could whip flies wi the bogeys comin oot his snout.

There’s keelies, and thirs keelies thit dinnae ken thir place, ah’ll leave it at that.

“Well, ye kin start oaf by emptyin yon Nish, couldnae hit a coos erse wi a banjo ah sehs, in annerr thing…….BAKER……MARINELLO….BLACKLEY……..REILLY……….TORTO-fahckin-LANO………

“Thanks very much for that Mr. Gibson sehs el Tache, that really has been a fascinating insight into how the club is run. I’m sure Mr Hughes would like to discuss this matter more with you some time, let me just make a note “two, three, five, no ahem pishin aboot with midfielders, yes, yes, very interesting”.

“Nae bother son”, ah sehs – Grouse an Lemonade when yir ready (ah saw Wullie McFarlane try that one once wi yon Tom Hart, monkey.

“Anywey, ah take it that ye are impressed wi ma credentials?”

“You certainly seem to be the man for the job, Mr Gibson, and I’m sure we can quickly agree personal terms”.

“Boot ****in time”, ah sehs, “yon Swan widnae hae it, bit if he’d taen me instead oh that monkey McCartney, ah tell ye we’d have emptied that poser Smith many years before…

Noo is thir anything else ye need tae know as they are expecting is back at the home, ah mean ma home, shortly”.

“I take it you don’t mind the hours Mr Gibson, it’s just that most of the kids can’t seem to take the early start on a Saturday”

“Whit the **** ir ye oan aboot son, the trainer disnae hae tae get here till two o’clock. See you ye ken ***** all aboot fitba.

“Trainer, Mr Gibson, I am sure that you have a lot to pass onto your colleagues, but I think you should walk before you run. I was thinking you’d want to establish yourself in post before moving up a rung or two”.

“???????? Eh”

“Well you’ll need to learn a lot of new things, I am sure modern health and safety, not to mention the products and the ovens we cook them in are a bit different to what you are used to”.

The penny droapped, and that wisnae aw. Ah realised that reassuring warmth around ma midriff had nothing to do with the Grouse and Lemonade.

Jist them Daria’s at the door: “Gibby, I really think we should be home going now, it’s been three hours and those pads don’t last forever do they”.

Ah turns tae Petrie, “ah’ll be in touch ya cant, an dinnae think ah’m workin for less than £6.20 an hoor.

Ah might be dilte, bit ah’m no stupid. An another thing, ah’ll no be back till ye git rid o Blackley.

“Daria, I believe I have an appointment with some Temazepam”.[/QUOTE]

Submit "Jings Crivvens Help Ma Bob, Gibby Wants the Bosses Job!" to Digg Submit "Jings Crivvens Help Ma Bob, Gibby Wants the Bosses Job!" to del.icio.us Submit "Jings Crivvens Help Ma Bob, Gibby Wants the Bosses Job!" to StumbleUpon Submit "Jings Crivvens Help Ma Bob, Gibby Wants the Bosses Job!" to Google

Categories
Uncategorized

Comments

hibs.net ©2020 All Rights Reserved
- Mobile Leaderboard (320x50) - Leaderboard (728x90)